TITULO

Normal view MARC view ISBD view

CIM-10-MC/SCP

Contributor(s): Catalunya. Departament de Salut [entitat responsable] | Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS) | The National Center for Health Statistics (NHCS).
Material type: materialTypeLabelContinuing resourcePublisher: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Servei Català de la Salut, 2018Edition: 2a ed.Content type: Media type: Monografia Carrier type: Other title: Classificació internacional de malalties, 10 revisió, Modificació clínica/Sistema de codificació de procediments.Uniform title: The international classification of diseases. Subject(s): Classificació Internacional de Malalties | CIM-10-MC/SCP | NosologiaOnline resources: Text complet Summary: En els darrers anys, degut a les limitacions de l’estructura de la International Classification of Diseases, Ninth Revision, Clinical Modification (ICD-9-CM) (que inclou tant codis de malalties com de procediments) per a la seva actualització i ampliació, d’acord amb una major necessitat de detall i d’incorporació de nova terminologia, el govern dels Estats Units d’Amèrica, ha desenvolupat la modificació clínica de la International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems, Tenth Revision (ICD-10) de la Organització Mundial de la Salut (OMS), donant lloc a la International Classification of Diseases, Tenth Revision, Clinical Modification (ICD-10-CM). Paral·lelament, ha desenvolupat un nou sistema de codificació de procediments, la ICD-10 Procedure Coding System (ICD-10-PCS), que juntament amb la ICD-10-CM conformen el nou estàndard de codificació en aquell país des de l’octubre de 2015. La Classificació internacional de malalties, 10 revisió, Modificació clínica/Sistema de codificació de procediments (CIM-10-MC/SCP) és la traducció al català d’aquesta obra, que conté els codis vigents per a l’any fiscal americà 2017, i és d’aplicació a Catalunya des de l’1 de gener de 2018 (a la resta de l’Estat espanyol, és vigent des de l’1 de gener de 2016 per a l’àmbit hospitalari). D'aquesta segona edició de la CIM-10-MC/SCP no se’n farà cap versió impresa, però en aquesta mateixa pàgina es facilita l’accés tant als documents en format pdf com als fitxers dels codis en format txt. També s’ha desenvolupat un cercador específic per aquesta classificació que permet la cerca de codis d’una manera àgil i ràpida, mostrant la informació addicional que hi ha a les llistes tabulars, tant de diagnòstics com de procediments.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number url Status Date due Barcode
Websites Websites Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa
Internet
En línia Link to resource Exclòs de préstec 0001017285114

En els darrers anys, degut a les limitacions de l’estructura de la International Classification of Diseases, Ninth Revision, Clinical Modification (ICD-9-CM) (que inclou tant codis de malalties com de procediments) per a la seva actualització i ampliació, d’acord amb una major necessitat de detall i d’incorporació de nova terminologia, el govern dels Estats Units d’Amèrica, ha desenvolupat la modificació clínica de la International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems, Tenth Revision (ICD-10) de la Organització Mundial de la Salut (OMS), donant lloc a la International Classification of Diseases, Tenth Revision, Clinical Modification (ICD-10-CM). Paral·lelament, ha desenvolupat un nou sistema de codificació de procediments, la ICD-10 Procedure Coding System (ICD-10-PCS), que juntament amb la ICD-10-CM conformen el nou estàndard de codificació en aquell país des de l’octubre de 2015. La Classificació internacional de malalties, 10 revisió, Modificació clínica/Sistema de codificació de procediments (CIM-10-MC/SCP) és la traducció al català d’aquesta obra, que conté els codis vigents per a l’any fiscal americà 2017, i és d’aplicació a Catalunya des de l’1 de gener de 2018 (a la resta de l’Estat espanyol, és vigent des de l’1 de gener de 2016 per a l’àmbit hospitalari).

D'aquesta segona edició de la CIM-10-MC/SCP no se’n farà cap versió impresa, però en aquesta mateixa pàgina es facilita l’accés tant als documents en format pdf com als fitxers dels codis en format txt. També s’ha desenvolupat un cercador específic per aquesta classificació que permet la cerca de codis d’una manera àgil i ràpida, mostrant la informació addicional que hi ha a les llistes tabulars, tant de diagnòstics com de procediments.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.


   Recursos d´informació - Recursos de información - Information resources

Moodle
  • Bases de dades 

BVS 
ENFISPO   
 
  •  Bases de dades d'evidències

  • Cercadors acadèmics

 
  • Plataformes editorials

 
  • Portals temàtics

 
  •  Repositoris digitals

R
  • Revistes

 
  • Xarxes socials especialitzades en l'àmbit acadèmic

 
  • Més recursos 

Powered by Koha