TITULO

Normal view MARC view ISBD view

La nostra experiència de formació del treball en equip : avenços i reptes / Cristina Rodríguez Sandiás, Núria Codern Bové

By: Rodríguez Sandiás, Cristina.
Contributor(s): Codern-Bové, Núria [autor] | Escola Universitària Creu Roja (Terrassa, Catalunya) | Jornades d'Innovació Docent de la UAB Bellaterra, Catalunya, 2007.
Material type: materialTypeLabelArticleContent type: Media type: Carrier type: Subject(s): Treball amb grups | Competències d'infermeria | Competències professionals | Professors -- EUIT | Aprenentatge cooperatiu | Formació per competències | Treball en equipOnline resources: Accés lliure In: Jornades d'Innovació Docent de la UAB, 4es : 2007Summary: El propòsit d’aquesta comunicació es compartir l’experiència docent sobre la formació per competències en les assignatures Fonaments de Teràpia Ocupacional II (part pràctica) i Elaboració de Projectes de l’Escola Universitària Creu Roja, iniciada el curs 2005-06. Dins aquestes assignatures s’ha desplegat i operativitzat la competència de treball en equip. Això ha suposat: a) Definir el treball en equip. b) Definir els objectius d’aprenentatge en el programa de l’assignatura. c) Donar elements als estudiants que els ajudin a treballar en equip de forma no presencial. d) Fer ús de metodologies cooperatives a l’aula com a eina per facilitar l’aprenentatge de treball en equip. e) Fer ús de diferents eines d’avaluació del treball en equip. Durant aquests dos cursos s’ha dut a terme la implementació, avaluació i millora. El curs passat, s’ha fet ús de documents que la bibliografia evidenciava com a útils, s’han utilitzat qüestionaris d’avaluació per recollir la percepció de l’estudiant, i s’han analitzat les dades i revisat tot el procés. Com a conseqüència, aquest curs s’han introduït canvis tals com incorporar l’aprenentatge cooperatiu dins l’aula. L’ús de la metodologia cooperativa a l’aula ha evidenciat que és important treballar d’una forma presencial el treball en equip, ja que permet als estudiants experimentar, d’una manera guiada, com treballar en equip, fer una reflexió sobre aspectes positius i dificultats i cercar estratègies de millora. Per últim, la comunicació que volem presentar voldrà fer èmfasi en els diferents resultats i reflexions que han anat sorgint al llarg d’aquest camí tant per part de l’estudiant com per part nostra com a docents.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number url Status Date due Barcode
Papers and communications Papers and communications Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa
Internet
En línia Link to resource Exclòs de préstec 0001017283769

El propòsit d’aquesta comunicació es compartir l’experiència docent sobre la formació per competències en les assignatures Fonaments de Teràpia Ocupacional II (part pràctica) i Elaboració de Projectes de l’Escola Universitària Creu Roja, iniciada el curs 2005-06. Dins aquestes assignatures s’ha desplegat i operativitzat la competència de treball en equip. Això ha suposat: a) Definir el treball en equip. b) Definir els objectius d’aprenentatge en el programa de l’assignatura. c) Donar elements als estudiants que els ajudin a treballar en equip de forma no presencial. d) Fer ús de metodologies cooperatives a l’aula com a eina per facilitar l’aprenentatge de treball en equip. e) Fer ús de diferents eines d’avaluació del treball en equip. Durant aquests dos cursos s’ha dut a terme la implementació, avaluació i millora. El curs passat, s’ha fet ús de documents que la bibliografia evidenciava com a útils, s’han utilitzat qüestionaris d’avaluació per recollir la percepció de l’estudiant, i s’han analitzat les dades i revisat tot el procés. Com a conseqüència, aquest curs s’han introduït canvis tals com incorporar l’aprenentatge cooperatiu dins l’aula. L’ús de la metodologia cooperativa a l’aula ha evidenciat que és important treballar d’una forma presencial el treball en equip, ja que permet als estudiants experimentar, d’una manera guiada, com treballar en equip, fer una reflexió sobre aspectes positius i dificultats i cercar estratègies de millora. Per últim, la comunicació que volem presentar voldrà fer èmfasi en els diferents resultats i reflexions que han anat sorgint al llarg d’aquest camí tant per part de l’estudiant com per part nostra com a docents.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.


   Recursos d´informació - Recursos de información - Information resources

Moodle
  • Bases de dades 

BVS 
ENFISPO   
 
  •  Bases de dades d'evidències

  • Cercadors acadèmics

 
  • Plataformes editorials

 
  • Portals temàtics

 
  •  Repositoris digitals

R
  • Revistes

 
  • Xarxes socials especialitzades en l'àmbit acadèmic

 
  • Més recursos 

Powered by Koha